Start-up aan Hogeschool UCLL

Gaat de muziek niet luid genoeg? Wil je een heel terrein voorzien van muziek? Ook zoveel problemen met de aansluiting en kabels van een geluidsapparaat? Hier heeft de start-up ‘BoomSystems’ te Leuven een antwoord op! De oplossingen zijn de zelfgebouwde BoomSystems (in de volksmond bekend onder de naam speaker). De start-up heeft als economische activiteit het verhuren en verkopen van de zelfgemaakte BoomSystems.

Boomsystems is een start-up aan de hogeschool UCLL te Leuven. Deze start-up bestaat uit vier teamleden uit de BaNaBa Advanced Business Management met keuzeopleiding bedrijfskunde. Het voorbereidende werk, zoals onder meer het ontwerpen en bouwen van de speaker, vond al plaats doorheen het academiejaar. Na de paasvakantie startte de verkoop en verhuur van de BoomSystems.

De BoomSystem One is de grootste in het aanbod en zal daarom verhuurd worden. Deze kan ook verkocht worden op offerte. Hierdoor kan er voor personalisatie gezorgd worden. Ook is er de BoomSystem S. Deze is in hout gemaakt en is kleiner qua omvang, eerder bedoelt voor binnenshuis of tuinfeestjes. Het gaat hier om BoomSystems met een speakers die 360° geluid bezorgen. Er is een maximumvolume van 115 dB. Verder zijn deze BoomSystems draagbaar. De BoomSystem One is gebouwd met handvatten en wielen voor makkelijke verplaatsing. Deze speaker werkt tevens met een ingebouwde accu, waarmee hij dus draadloos functioneert voor een 20-tal uren.

De speaker heeft al positieve ervaringen opgebracht bij jeugdbewegingen. Hier zouden we graag ook andere jeugdbewegingen, muziekliefhebbers, … mee willen bereiken. Onze producten zorgen voor een goede kwaliteit, gemakkelijk gebruik, enz.

Voor verdere informatie of beeldmateriaal kan u een kijkje nemen op onze website, Instagram, Facebook, … Indien u nog vragen heeft of interesse, contacteer ons gerust!

 

Contact

BoomSystems

0468 56 24 18

boomsystems@outlook.com

www.boomsystems.be