U bent bezig met het bouwen van een huis of u voert een grote renovatie uit? U zult wellicht wel nadenken over het plaatsen van centrale verwarming of het vernieuwen van de bestaande centrale verwarming. Rendement en energiezuinigheid zijn voor u van belang, alsook een aangenaam warm huis. Dan kunnen wij u verder helpen. Een monteur komt graag vrijblijvend eens bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en samen met u naar een oplossing te zoeken voor uw warmtevraag.

Wij, als installatie- en onderhoudsbedrijf kunnen voor u een CV ketel en de daarbij horende installatie plaatsen. Een professional voor een dergelijke installatie is absoluut noodzakelijk. De juiste installatie en de juiste afstelling verlengt de levensduur van uw nieuwe ketel en zorgt voor lagere energiekosten.

De geschikte CV-ketel

Bij iedere specifieke woonsituatie past een andere ketel. Daarom is het niet om het even welke ketel u in huis halt. Een nieuwe CV ketel zal tegenwoordig vrijwel altijd een HR ketel zijn. Onze monteur komt graag ter plaatse om de situatie te bekijken en de verschillende mogelijkheden te overlopen.

Wat we doen ter plaatse:

  • We berekenen de capaciteit die u nodig hebt om altijd een warm huis te kunnen hebben
  • We gaan na of er alleen verwarming nodig is of ook warm water
  • We brengen in kaart hoeveel warm water er nodig is
  • We berekenen welke installatie geschikt is
  • We bepalen het juist CW label voor uw situatie

CV ketel merken

Ons bedrijf staat door verschillende merken aangeschreven als een betrouwbare partner in de installatie. Zo garanderen wij u zeker de nodige vakkundigheid en precisie om ook uw project in goede banen te lijden. Wij kunnen een CV-ketel installeren van elk merk als u daar een behoefte voor hebt. Na ons onderzoek in uw huis kunnen wij u ook de beste opties voorstellen.

storing-cv-ketel.nl